Louis Braillestraat 11

7442 DG Nijverdal
Prijs op aanvraag
Bouwjaar
2004
Oppervlakte
315 m2
Beschrijving

Te huur: Louis Braillestraat 11 in Nijverdal - Een moderne bedrijfshal met vele mogelijkheden

Ben je op zoek naar een ruime en goed gelegen bedrijfsruimte in Nijverdal? Dan is de Louis Braillestraat 11 de perfecte locatie voor jouw bedrijf. Deze half vrijstaande bedrijfshal biedt ongeveer 230 m2 aan kantoor- & bedrijfsruimte op de begane grond, samen met een extra 85 m2 aan verdiepingsruimte. Daarnaast beschikt het pand over een kantoor, een toilet en eigen parkeerplaatsen.

Deze moderne bedrijfshal is ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdige ruimte voor hun bedrijfsactiviteiten. Met voldoende ruimte voor opslag, productie of kantoorwerk, biedt deze locatie alle benodigde faciliteiten om je bedrijf efficiënt en succesvol te laten werken.

De Louis Braillestraat 11 is gunstig gelegen in Nijverdal, met goede bereikbaarheid via de nabijgelegen wegen en uitstekende zichtbaarheid voor potentiële klanten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Dit is een geweldige kans om de perfecte ruimte te vinden voor de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf.

Lees verder
Overdracht
Status
Verhuurd o.v.
Prijs
Prijs op aanvraag
Aanvaarding
In overleg
Servicekosten
€ 0,- per m2 per jaar
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Bouwjaar toelichting
Indeling
Soort Object
Bedrijfsruimte
Totale oppervlakte
315 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte
315 m2
Overig
Locatie
BEDRIJVENTERREIN
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Toon meer kenmerken

Geïnteresseerd in dit bedrijfspand?

De buurt