Willem-Alexanderstraat 5a

7442 MA Nijverdal
€ 1,- k.k. of € 50,- per m2 per jaar
Bouwjaar
1997
Perceeloppervlakte
65 m2
Oppervlakte
742 m2
Beschrijving

Ontdek deze geweldige kans in het opvallende gebouw op de hoek van de Willem Alexanderstraat en de Johan Frisostraat! Een deel van de begane grond is nu beschikbaar voor zowel verhuur als verkoop. Deze unieke locatie biedt niet alleen een eigen parkeerterrein met circa 12 parkeerplaatsen en een parkeerkelder met ongeveer 8 parkeerplaatsen, maar ook een indrukwekkende, representatieve entree.

Wat deze ruimte extra bijzonder maakt, is dat u de volledige begane grond naar uw eigen wensen kunt indelen. Hier kunt u uw bedrijfsidentiteit tot leven laten komen, precies zoals u dat wilt.

Met een totale oppervlakte van ongeveer 742 m² is er voldoende ruimte om uw visie te realiseren. En als u minder ruimte nodig heeft, zijn er units beschikbaar vanaf ongeveer 250 m².

De locatie is simpelweg perfect. Gelegen op een uitstekende zichtlocatie op de hoek van de Willem Alexanderstraat en de Johan Frisostraat in Nijverdal, bevindt u zich in het gezelschap van gerenommeerde bedrijven zoals Rabobank, Schoonenberg Hoorcomfort en Schuurman Schoenen.

Deze ruimte wordt aangeboden in zijn huidige staat, inclusief representatieve entree, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, verwarming, systeemwanden, alarmsysteem, pantry en sanitaire voorzieningen. Alles wat u nodig heeft om meteen aan de slag te kunnen!

De bereikbaarheid is uitstekend, met het NS-station op slechts 3 minuten loopafstand en voldoende (openbare) parkeergelegenheid in de buurt.

Of u nu kantoorruimte, winkelruimte, dienstverlening of zelfs horeca wilt vestigen, alles is mogelijk! Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar, met als uitgangspunt een initiële termijn van 5 jaar en 5 verlengingsjaren. U heeft ook de zekerheid van een opzegtermijn van 12 maanden.

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast op basis van de consumentenprijsindex, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). En om uw zekerheid te waarborgen, wordt een bankgarantie conform het ROZ-model of een waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting gevraagd.

De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform het ROZ-model voor kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens artikel 7:230a BW.

Dus waar wacht u nog op? Deze kans is te mooi om te laten liggen. Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging! Deze geweldige ruimte staat klaar om uw dromen waar te maken. Aanvaarding is direct mogelijk.

Huurprijs:
€ 52.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Vraagprijs:
Op aanvraag.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Lees verder
Overdracht
Status
Verkocht o.v.
Prijs
€ 1,- k.k. of € 50,- per m2 per jaar
Aanvaarding
Direct
Servicekosten
€ 0,- per m2 per jaar
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997
Bouwjaar toelichting
Indeling
Soort Object
Winkelruimte
Totale oppervlakte
742 m2
Perceeloppervlakte
65 m2
Oppervlakte winkelruimte
742 m2
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen
26
Overig
In units vanaf
250 m² winkelruimte
Locatie
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM
Aantal verdiepingen
1
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Toon meer kenmerken

Geïnteresseerd in dit bedrijfspand?

De buurt