Dorpsstraat 31A

7451 BS Holten
€ 1.150,- p/m.
Bouwjaar
2014
Oppervlakte
110 m2
Beschrijving

Geweldige kans voor jouw nieuwe winkel of zakelijke dienstverlening!

Heb je altijd al gedroomd van de perfecte locatie voor je winkel of zakelijke dienstverlening? Dan is dit jouw kans! Wij bieden je ca. 110 m² aan ruimte (winkel A in plattegrond), compleet met een toilet, pantry en berging. De indeling is volledig naar jouw wensen aan te passen, zodat je je ideale ruimte kunt creëren.

De ruimte is beschikbaar vanaf 1 januari aanstaande! Dit is jouw kans om het nieuwe jaar te beginnen met een sprankelende start in je nieuwe winkel of zakelijke dienstverlening. Wacht niet langer en grijp deze kans.

Je klanten kunnen gratis parkeren aan de overzijde. Dit betekent meer gemak en toegankelijkheid voor je klanten, waardoor jouw zaak nog aantrekkelijker wordt.

Wacht niet langer en neem nu contact met ons op om deze geweldige kans te grijpen! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te ondersteunen bij het realiseren van je ondernemersdromen. Contact ons vandaag nog voor meer informatie en een bezichtiging. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in deze geweldige ruimte!

Lees verder
Overdracht
Status
Te huur
Prijs
€ 1.150,- p/m.
Aanvaarding
In overleg
Servicekosten
€ 0,- per m2 per jaar
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014
Bouwjaar toelichting
Indeling
Soort Object
Winkelruimte
Totale oppervlakte
110 m2
Oppervlakte winkelruimte
110 m2
Overig
Locatie
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM
Aantal verdiepingen
1
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Goed tot uitstekend
Toon meer kenmerken

Geïnteresseerd in dit bedrijfspand?

De buurt