Diensten

Aankoopmakelaar

Baltes Makelaars is uw aankoopmakelaar.

Op zoek naar een woning in Nijverdal. Heeft u al een huis op het oog? Goed advies van een aankoopmakelaar is cruciaal. Dan staat u sterker en weet u zeker dat u tegen goede voorwaarden koopt. 

We kennen de obstakels in iedere fase van het koopproces en begeleiden de soms ingewikkelde beslissingen intensief. Een zorgeloos traject, daar gaan we voor. Dat doen we al dertig jaar. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.

Waarom een aankoopmakelaar?

De huizenmarkt in heel Nederland, dus ook in Nijverdal, staat op scherp. De prijzen zijn afgelopen tijd enorm gestegen, het aanbod is beperkt. Hoe haalt u het beste uit de bezichtigingen? Hoe zit het met onderzoeksplicht? Met erfpacht? En juridisch? Bouwkundig?

Onze aankoopmakelaars kennen de omgeving, de markt, de gebruiken, de slimmigheidjes en de valkuilen op elk specifieke terrein. Laat u bij het kopen van een huis in Nijverdal en omstreken adviseren door ons.

Het koopproces in Nijverdal

U speelt met het idee een huis te kopen in Nijverdal. Daar komt veel bij kijken. In ons team hebben we scherpe onderhandelaars met een sterk netwerk en stevige kennis van de markt. Baltes Makelaars kent de obstakels bij de koop en verkoop van huizen in Nijverdal. Wij weten precies wat de marktwaarde is en we zijn er als eerste bij om een goede deal te sluiten. Wat komt er kijken bij het kopen van een huis? In het kort hoe het koopproces met een aankoopmakelaar eruit ziet:

1
Goed voorbereid

Allereerst willen wij weten wat u beweegt: waarom wilt u verhuizen? Vervolgens brengen wij uw wensen in kaart. We werken altijd vanuit een grondig financieel plan. Dat heeft voordelen: we hebben een voorsprong bij het bieden en het maakt ons sterker in de uiteindelijke onderhandelingen. Overal is aan gedacht. Dat geeft rust.

2
Pro actief aan de slag

En dan komt er een prachtig huis in de verkoop. Een die precies bij u past. Het gaat snel in onze regio dus zitten we er bovenop en houden we nauw contact met ons netwerk.

3
Samen kijken

“Ja! Dát huis!” U ziet uzelf er al wonen. Wij ook, maar dan met de ogen van een specialist. We onderzoeken en beoordelen alle bouwkundige, financiële en juridische aspecten van de woning.

4
Bieden en onderhandelen

Onderhandelen en bieden op z’n scherpst: onze specialiteit. We hoeven niet te wachten op een afspraak bij de bank; de financiering is een formaliteit. We kunnen dus meteen schakelen! Een mooie garantie voor de verkopende partij, zo’n stevige koper.

5
De aankoop en overdracht

We hebben resultaat! We zijn het met de verkopende partij eens over de prijs en de leveringsvoorwaarden. We begeleiden u intensief bij elke stap.

Neem direct contact met ons op!

Je gegevens

Naam(Vereist)

Je bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.