Baltes

Waar het kopen én verkopen van je huis een feestje is!

In het centrum van Nijverdal

Ons kantoor is gevestigd aan de Grotestraat 63, midden in het bruisende centrum van Nijverdal en is naast een makelaarskantoor ook een woonwinkel en werkplaats tegelijkertijd.

Potentiële kopers en verkopers ontmoeten elkaar in ons sfeervolle pand. Voor een goed gesprek, voor een oriëntatie op de woningmarkt of gewoon om ideeën op te doen. Bij een lekkere kop koffie of bij een goed glas wijn.

Want een woning verkopen of aankopen is natuurlijk goed nadenken, alternatieven afwegen, onderhandelen en nog veel meer.

Maar wonen is vooral ook emotie en beleving. Wonen gaat in de eerste plaats om thuisgevoel. Dat thuisgevoel bieden wij in ons kantoor. Voor de inrichting van ons kantoor werken wij samen met ondernemers uit Nijverdal. Als u dus ons meubilair of iets anders uit ons kantoor al ziet staan in uw eigen woning, dan is dit gewoon mogelijk. Wij vertellen u hier graag meer over.

Erik Baltes is een ervaren makelaar in Nijverdal, Holten en omgeving. Met zijn 35 jaar ervaring als makelaar heeft hij een uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt in deze regio. Erik Baltes en zijn team bij Baltes Makelaars staan klaar om u te helpen bij de verkoop, koop, verhuur, huur en taxatie van uw woning of bedrijfspand. Voor professioneel advies en begeleiding in uw vastgoedtransacties kunt u vertrouwen op Erik Baltes en zijn team.

ONS KANTOOR

Het team
Baltes makelaars

No nonsense, hard werken, absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit, afspraak op zaterdag of ‘s avonds? géén probleem! Succes mag gevierd worden!

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

Baltes Makelaars is een makelaarskantoor dat het anders doet dan anderen. ‘Gewone’ makelaars zijn er immers al zoveel!

Zo hebben wij voor elk regime binnen de makelaardij één of meerdere experts werken binnen ons team, waardoor u altijd op maat gemaakte oplossingen aangeboden krijgt. Daarom is Baltes Makelaars úw makelaar voor alle huisvestingsvraagstukken.

Wanneer u een makelaar in Nijverdal, Holten of omgeving zoekt, zijn wij dus het aangewezen kantoor!