Diensten

Gratis waardebepaling

Wat is de waarde van mijn huis?

U overweegt uw huis te verkopen? Dan is een waardebepaling een eerste goede stap. Onze makelaars komen graag kosteloos bij u langs om de waarde van uw woning met u te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend! Let op! Een taxatie van uw huis is iets anders dan een vrijblijvende waardebepaling.

Waardebepaling voorbereiden

Praktisch gezien kunt u zich voorbereiden op ons bezoek. Kies een rustig moment uit om uw huis opgeruimd aan ons te laten zien. Bij deze afspraak beantwoorden we graag vragen zoals:

  • Welke waarde heeft mijn huis?
  • Welke onderbouwing hoort daarbij?
  • Wat zijn de kosten van een verkoopopdracht?
  • Hoe pakt Baltes Makelaars de verkoop van mijn woning aan?
Mogen wij uw makelaar zijn?

Baltes Makelaars is al meer dan 30 jaar actief in de markt. Door de vele bezichtigingen, verkopen, aankopen en taxaties die wij hebben verricht, kunnen wij als geen ander inschatten wat uw woning waard is. Met ons verkoopadvies kunnen wij u duidelijk vertellen wat u kunt verwachten en welke indruk uw woning achter laat bij een potentiële koper. Een effectief hulpmiddel om beter inzicht te krijgen in de markt en eventuele verkoop van uw huis.

Kosten van een waardebepaling

De waardebepaling van uw huis is geheel kosteloos! Schroom niet om via onderstaand formulier contact met één van onze ervaren makelaars op te nemen. Wij komen graag bij u langs.

Vraag hier direct de gratis waardebepaling aan!

Je gegevens

Naam(Vereist)

Adresgegevens

Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.