Molenhof 24a

8102 EX Raalte
Prijs op aanvraag
Bouwjaar
1988
Oppervlakte
89 m2
Beschrijving

Welkom bij deze fantastische kans om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen! Op de 1e verdieping van dit prachtige bedrijfspand hebben we twee prachtige kantoorruimtes beschikbaar voor jou om te huren. Deze ruimtes zijn absoluut perfect voor jouw groeiende onderneming.

Ten eerste, laten we het hebben over de locatie. Gevestigd op een strategische plek in de stad, biedt dit pand jouw bedrijf de ideale zichtbaarheid en bereikbaarheid. Jouw klanten zullen jou gemakkelijk kunnen vinden en onder de indruk zijn van jouw professionele uitstraling.

Deze kantoorruimtes bieden niet alleen voldoende ruimte om te werken, maar ze zijn ook ontworpen met jouw comfort in gedachten. Met overvloedig natuurlijk licht dat de kamers vult, zul je merken dat het werken hier een waar genot is. Productiviteit en creativiteit zullen hier zeker bloeien!

Nu over de voorzieningen. Het delen van toiletten en een keuken met de reeds verhuurde ruimte aan Fit 20 is een briljant voordeel. Het creëert een gemeenschapsgevoel in het gebouw en biedt jouw team de kans om in contact te komen met andere professionals.

Kom langs en ervaar zelf de sfeer van deze geweldige kantoorruimtes. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een bezichtiging. We staan te popelen om jou te verwelkomen in deze bloeiende zakelijke omgeving en jouw bedrijf te zien groeien en bloeien in deze geweldige ruimtes!

Lees verder
Overdracht
Status
Te huur
Prijs
Prijs op aanvraag
Aanvaarding
In overleg
Servicekosten
€ 0,- per m2 per jaar
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988
Bouwjaar toelichting
Indeling
Soort Object
Kantoorruimte
Totale oppervlakte
89 m2
Oppervlakte kantoorruimte
89 m2
Overig
In units vanaf
89 m² kantoorruimte
Aantal verdiepingen
1
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Toon meer kenmerken

Geïnteresseerd in dit bedrijfspand?

De buurt