Diensten

Taxatie voor uw woning

Woningtaxatie Nijverdal en omstreken

Taxatierapporten kunnen verschillende doelen hebben. Heb je bijvoorbeeld een woning gekocht en vraagt de bank om een objectieve waardebepaling voor je hypotheek? Ben je een taxatierapport nodig voor het verdelen van een nalatenschap of echtscheiding? Onze makelaars zijn NRVT geregistreerd en bevoegd tot taxeren voor alle banken. Daarnaast zijn onze makelaars aangesloten bij het NWWI en werken ze volgens de standaard procedures. Het NWWI valideert zowel de taxateurs als de taxaties zelf. Daarmee zijn onze taxaties voorzien van een NWWI-keurmerk en dat vinden geldverstrekkers een uitstekend uitgangspunt!

Snelle service

Zodra u een aanvraag indient heeft u op werkdagen binnen 24 uur een telefonische reactie van een erkende register taxateur. Hij/zij zal met u een afspraak inplannen om de woning te taxeren. Vervolgens wordt het taxatierapport opgesteld. Dit duurt doorgaans maximaal 5 werkdagen.

Erkende taxaties in Nijverdal en omstreken

Baltes Makelaars richt zich op het uitvoeren van woningtaxaties. Deze taxaties worden enkel uitgevoerd door gecertificeerde taxateurs. Zij staan ingeschreven bij ten minste een of meerdere kwaliteitsregisters en brancheverenigingen (NRVT,  VastgoedCert en SCVM).

 

De voordelen van een woning taxatie door Baltes Makelaars
  • Professioneel rapport
  • Wij nemen snel contact met u op
  • NWWI erkende taxateurs
  • Wij nemen de tijd voor uw taxatie
  • Ervaren taxateurs uit Nijverdal
  • Geen kosten achteraf

Woning taxatie aanvragen

Je gegevens

Naam(Vereist)

Adresgegevens

Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.